datingreview.se

Swedish Dating review
bodycontact.se

BodyContact – Få din kropp att räknas med denna svenska, sexbaserade hemsidan

BodyContact

Känner du ibland att dagens datingsidor fokuserar alldeles för mycket på ansikten? Vissa tycker att ansiktet säger mer om en person än vad kroppen gör, men är det verkligen så när det kommer till sex? Människor är sexuella varelser och svenskar är inget undantag. Det är anledningen till att skaparna av BodyContact.com kom på iden med en datingbaserad social medie där användarna, speciellt svenskar, bara är tillåtna att skicka bilder på sina kroppar. Utifrån BodyContacts perspektiv så är passion och lust som involveras i en sexuell handling perfekta, motiverande faktorer bakom utvecklingen till ett hälsosamt förhållande.

I slutändan så marknadsförs BodyContact som en hemsida där du kan hitta äkta kärlek och där några av användarna påstår att de letar efter en långvarig flickvän eller pojkvän. Men efter att snabbt ha gått igenom hemsidan så insåg vi att sanningen var väldigt annorlunda…

Användarbas och fetischer

Det är över 124.000 medlemmar som prenumererar på BodyContacts hemsida och en stor majoritet av dem har laddat upp en bild på deras kroppar. BodyContact är bra för dig som vill hitta en sexuell partner på det snabbaste möjliga sättet (speciellt om du är en tjej) men det är speciellt intressant om du försöker hitta någon galen nog att dela dina fetischer i sängen.

Samhället insisterar generellt på iden att dating och förhållanden handlar om att hitta den rätta medan sex helt enkelt handlar om… att ha sex! Som tur är så förstår BodyContacts användare och skapare att vi också har en sexuell personlighet och att hitta den perfekta sexuella partnern kan vara lika svårt som att träffa någon speciell. Det är därför de har ett forum där de flesta användarna marknadsför deras behov och tillgängligheter.

Vad ska man leta efter i BodyContact?

Ett par som letar efter en tredje kåt person som vill vara med? De kommer sannerligen hitta en på BodyContacts medlemssida. En man som erbjuder sina tjänster för stora kvinnor i Sverige? Han kommer förmodligen att få en eller två kvinnor som vill ha lite kul!

I slutändan så är Bodycontact en social media som effektivt parar ihop människor baserat på deras sexuella personligheter. Det tar såklart lite mod att ladda upp en bild på sin nakna kropp för att kunna gå med på hemsidan. Man kan däremot testa den utan att ladda upp en bild för att se hur saker fungerar för att sedan engagera sig i hemsidan.

Vår bedömning

Saker vi gillade med BodyContact:

— Det är en datingsida som är baserad på människors kroppar, vilket är uppfriskande;
— Bra användarbas med många olika användare, olika smaker och olika kroppsbilder;
— Bra för par som letar efter lite extra sällskap;
— En blogg inkluderas och erbjuder väldigt roliga sexrelaterade nyheter.

Saker vi inte gillade med BodyContact:

— Det är olämpligt att marknadsföra BodyContact som ett ställe där man kan hitta äkta kärlek (d.v.s ett seriöst förhållande) medan hemsidans generella känsla och användarkultur pekar i en helt annan riktning;
— Designen känns väldigt gammal.