datingreview.se

Swedish Dating review
flirtfair-se

Flirtfair – Sveriges nyaste erotiska sociala nätverk

Flirtfair

Om du tycker att ett vanligt socialt nätverk är tråkigt och ineffektivt när det kommer till att träffa män och kvinnor så har Flirtfair äntligen kommit med alternativet du behöver. Eller har det? Vi har testat Sveriges nyaste erotiska sociala nätverk och vi har några överraskande slutsatser att dela med dig.

En ny och spännande hemsida

Casual Networks B.V., det Nederländska internetföretaget som är ansvarig för Flirtfair, skapades år 2018. Flirtfair är en av många sidor som administreras av online nöjesföretag men det är en som specifikt riktar sig till svenska användare. Att testa ett helt nytt socialt nätverk kan vara spännande och kan hjälpa din profil att få många visningar, så låt oss inte slösa tid och gå direkt in på Flirtfair:s funktioner.

Det finns inga direkta krav för att skapa ett konto på Flirtfair och av någon anledning så kommer du att hitta många profiler utan en profilbild eller detaljerad information. Det finns även ett brett utbud av väl utbygga profiler som har väldigt erotiska bilder. Vid första ögonkast så kan Flirtfair verka som en avskalad version av Tinder/ Badoo men du kommer snabbt att inse att den fokuserar starkt på sex och erotiska ämnen och är helt dedikerad till användare även 18 år. Om du letar efter en kvinna som är mer än redo att ladda upp en bild utan kläder så kommer Flirtfair att göra dig till en lycklig man!

Vad kan man göra?

Flirtfair:s huvudfokus är att stimulera kontakter mellan användare och det är ungefär det du kan göra på hemsidan. Efter det att du har skapat en profil så kan du besöka och söka igenom Flirtfair:s databas med profiler och enkelt få tillgång till varje visad personlig information. Det finns massor med inbyggda mekanismer för att interagera med andra användare. Du kan skicka meddelanden, skicka virtuella kyssar, skicka vänförfrågningar och spara profiler genom att lägga till dem i dina favoriter.

I hemsidans meny så har du möjligheten att nå din inkorg (där du kan hitta alla väntande, skickade och mottagna meddelanden), godkänna vänförfrågningar, söka på hemsidan och hitta VIP-annonser. Se till att även utveckla din egna profil för att göra den mer attraktiv och öka din chans att hitta kärlek. Användarbasen är 100% svensk men det finns tyvärr inget säkert sätt att veta om alla profiler är autentiska.

Ormolja?

Flirtfair är en väldigt lovande hemsida men den är tyvärr långt från att vara en gratistjänst. Du kan först och främst inte läsa eller skicka meddelanden om du inte har ett betalt konto. Andra funktioner fungerar helt enkelt inte heller om du inte har en premiumprenumeration: avancerade sökningar, profilsynlighet, korrespondenskontroll…

Om du inte har ett betalt konto så kan de andra funktionerna vara helt värdelösa. Det finns ingen möjlighet att träffa och nå ut till andra medlemmar utan att investera dina välförtjänta pengar. Flirtfair är som tur är inte en så dyr tjänst där en 3-dagarsprenumeration kostar 49 kr.

Vår bedömning

Saker vi gillade med Flirtfair:

— Sexdedikerat socialt nätverk;
— Exklusiv för svenska användare.

Saker vi inte gillade med Flirtfair:

— Man kan inte se den som en gratistjänst;
— Vissa profiler ser falska ut;
— Det finns en generell känsla att Flirtfair gör allt för att suga ur dig pengar;
— Det är inte en reklamfri hemsida.