datingreview.se

Swedish Dating review
klubb6-se

K6 (Klubb6) – Sveriges största erotiska nätverk

K6, även känt som Klubb6, är Sveriges största onlinenätverk för allting sexrelaterat. Om du letar efter hela paketet med virtuella erotiska möjligheter så är detta definitivt det bästa  stället för dig. Vi har besökt Klubb6.se och vi är imponerade av djupet av möjliga funktioner och tjänster som erbjuds.

Mer är… mer

Det gamla engelska talesättet att ’’more is less’’ är ibland sant men kan inte appliceras på Klubb6. På K6 så saknas det ingenting från det breda utbudet av möjliga sextjänster online. Även innan du har skapat en profil så har du fri tillgång till en samling av sexuella berättelser skrivna av användare. Dessa fungerar som ett litet smakprov på den mycket större rätten som kommer. Du får ju trots allt, så fort du skapar ett konto – vilket är väldig enkelt och 100% gratis – tillgång till ett imponerande community av manliga och kvinnliga användare.

Erotiska hemsidor är inte för alla och till skillnad från andra svenska sexrelaterade digitala tjänster så blomstrar K6 av liv. Det finns en tydlig känsla av att någonting händer, allt för att det finns en stor och väletablerad användarbas att hitta. På Klubb6 så får du aldrig den där känslan av ensamhet som man ibland får på andra sidor.

Som pricken över i:t så är det en helt svensk tjänst vilket gör den till det kanske bästa stället på internet för dina generella sexrelaterade ärenden – åtminstone om du är från Sverige. Precis som i Yellow Pages så kan du söka igenom varje kategoriserad K6-medlem genom att använda det detaljerade söksystemet. Du kommer förmodligen at behöva det då det finns över 70.000 registrerade användare att välja ifrån.

Ändlösa tjänster

Precis som ägget och hönan så är det omöjligt att säga vad som kom först: Klubb6 stora användarbas eller deras fantastiska utbud av tjänster. K6 fungerar som en social media där du kan hantera din egna profil och interagera med andra användare. Det är samtidigt en sida som baseras på annonser där användarna publicerar sexrelaterade annonser. Men det finns mer…

Klubb6 är inte bara en bra plats för sexuella möten, det är också en av Sveriges största magasin för amatörporr, speciellt från picturDes. ’Bilder’-fliken är fylld av foton som har laddats upp av användare i hela landet och den inkluderar även ett betygssättningssystem som är designad för att främja de bästa. I denna sektion så är det fantastiskt att se att båda könen representeras. Det är ibland svårt att hitta ett sexrelaterat community som har liknande betoning på både manliga och kvinnliga användare.

Klubb6 är framstående för hemmagjort svenskt porr och det är ännu bättre för svensk erotisk litteratur. Det finns många amatörförfattare som hoppas dela deras snuskiga historier med dig och det är väldigt lätt att ladda upp dina egna berättelser. Om du inte letar efter någonting så passivt som att läsa berättelser och om du skulle vilja diskutera sexuella ärenden med andra medlemmar, testa deras ’Snacka’-flik för forumet och en liveblogg.

Vår bedömning

Saker vi gillar med Klubb6:

— Användarbasen är otroligt stor och 100% svensk;
— Det finns en ovanligt många olika åsikter och smaker;
— Registrering är snabb och enkel;
— Med några få undantag så är varje tjänst på K6 helt gratis.

Saker vi inte gillar med Klubb6:

— Det är någorlunda förvirrande för nya medlemmar men bara för att det finns så många tillgängliga alternativ;
— Gammal design.