datingreview.se

Swedish Dating review

Integritetspolicy

Datingreview.se integritetspolicy

All din insamlade information kommer att användas för att se till att ditt besök på vår hemsida blir så produktivt och trevligt som möjligt.

Att säkerställa din personliga datas konfidentialitet är viktigt för oss på ‘datingreview.se’.

Den insamlade informationen kan inkludera ditt namn, e-postadress, telefon och/ eller mobilnummer, adress, födelsedatum och/ eller annat

Genom att använda datingreview.se så antas ditt godkännande för detta integritetsavtal. Teamet på datingreview.se förbehåller sig rätten att ändra detta avtal utan att meddela det. Vi rekommenderar därför att du läser integritetspolicyn regelbundet för att hålla dig uppdaterad.

Annonser

Som andra hemsidor så samlar vi in information som finns i annonser. Informationen i annonserna inkluderar din Internetprotokoll (IP) adress, Internetleverantör (ISP) (som Frog, Clix eller annat), webbläsaren använde när besöket på vår hemsida har gjordes ( som Internet Explorer eller Firefox), tiden du har besökt oss och vilka sidor du har besökt på vår hemsida.

Länkar till tredjepartshemsidor

Datingreview.se har länkar till andra hemsidor som vi tror kan innehålla användbar information/ verktyg för våra besökare. Vår integritetspolicy gäller inte hos andra tredjepartshemsidor, så om du besöker en annan hemsida än våran så borde du läsa dess integritetspolicy

Vi är inte ansvariga för integritetspolicyn på dessa hemsidor.