datingreview.se

Swedish Dating review
upphetsad.se

Upphetsad.se – En svensk chatt för +18 år som vill hitta kärlek

Upphetsad.se påstår sig vara Sveriges största gratischatt för de som vill hitta kärlek. Stämmer verkligen det? Vi har skapat ett konto på Upphetsad.se för att berätta för dig om dess funktioner, gränssnitt och generella funktion.

Gratis, snabb och rak på sak

Att registrera sig på Upphetsad.se är 100% gratis och extremt lätt. Det enda du behöver göra är att välja ett användarnamn, välja ett lösenord och verifiera e-postadressen genom att klicka på verifieringslänken. När du har gjort det så är du redo att chatta med användare direkt!

Det finns fyra olika chattrum att välja ifrån och varje chatt är dedikerad till sin sex-relaterade content. MysHörnan är det populäraste rummet och beskrivs som ett mysigt rum där allt är tillåtet, om vi såklart antar att du är över 18 år och att det sker inom lagen. Det finns också Gay chat, Bildrummet för bilder och videor och Allmän chat för allt annat irrelevant du kan tänka dig. I syfte för denna recension så har vi bestämt oss för att testa MysHörnan, Upphetsat.se:s populäraste chattrum.

Till vår förvåning så är inte alla användare på Upphetsad.se ursprungligen från Sverige. Efter att ha chattat med 37 andra medlemmar så har vi insett att användarna kommer från Storbritannien, USA och till och med Moldavien. Hemsidan består dock generellt av svenska användare.

Du behöver inte ladda upp en bild, ge åtkomst till din kamera eller koppla din mikrofon för att använda Upphetsat.se:s chattar. Detta är bra utifrån ett nytt användarperspektiv eftersom att det gör det möjligt att registrera sig och börja chatta inom 1-2 minuter. Det är dock inte bra för chattens generella funktionalitet då det finns många profiler utan en bild och det finns en generell känsla av anonymitet.

En plats för att hitta kärlek?

På Upphetsad.se så kan du ansluta din kamera för att enkelt starta en videochatt. Allt du behöver göra är att klicka på knappen som finns i det övre högra hörnet. Det finns också alternativet att skicka och få privata meddelanden och denna funktion kan enkelt aktiveras/ avaktiveras. Du göra din profil personlig genom att lägga till genre, avatar och genom att ändra din nuvarande status (från öppen till upptagen). Upphetsad.se:s chattar kan generellt leverera allt en normal chatt kan. Det riktiga frågan är däremot: är det ett bra ställe att hitta kärlek på?

Under den tiden vi spenderade i chatten så fanns det ungefär 30-40 inloggade användare. Om du inte räknar med de fåtal spammarna som skriver ’’Hej’’ om och om igen så håller man sig sällan till orelevanta teman i Upphetsad.se:s chatt. Den största majoriteten av kvinnor och män vill prata och träffas och ibland kan man se PR-meddelanden. Dessa är för det mesta relaterade till webcam shows, privata bilder och långdistanssex och kan vara mycket användbart om du är intresserad av det. För att få reda på om Upphetsad.se verkligen levererar vad det lovar så skulle man behöva lägga ännu mer tid på plattformen. Vårt synsätt är däremot att det verkar som en välorganiserad, ämnesrelaterad och gratis chatt för svenska användare som letar efter kärlek, att etablera vänskapliga kontakter eller prata om sex.

Vår bedömning

Saker vi gillade med Upphetsad.se:

— 100% gratis och superenkel att använda;
— Bra för svenska användare;
— Inga annonser och bra användarflöde.

Saker vi inte gillade med Upphetsad.se:

— Användarprofiler är generellt ofullständiga;
— Webcamtjänster används för lite;
— Det finns inga ytterligare funktioner på hemsidan.